Haberler

Haberler

DentLab olarak artan müşteri sayımız ve sektörel talepler ile orantılı olarak  İstanbul Ataşehir'de  yeni tesis binamıza taşındık.

 

 


DentLab

Garanti kapsamı tüm tüketicilerin ve müşterilerin ortak olarak önemsediği kaliteyi ve satış sonrası hizmeti temsil eden bir uygulamadır. 

DentLab’da yapılan ve kliniğe teslim edilen tüm ürünler 5 yıl boyunca garanti kapsamımızdadır. Garanti koşulları için DentLab ile irtibata geçebilirsiniz.

 


DentLab

Dijital Gülüş Tasarımı ile hastanın yüzü ile orantılı en uygun tasarımı gerçekleştirmekteyiz.

Hasta, Dijital Gülüş Tasarımı’nda beğenmediği noktaları ifade edebilir, bu doğrultuda tasarıma dair revize işlemler talep edebilir ve gerekirse tekrar tasarlanabilir. Bu sayede bir sonraki işlemler Dijital Gülüş Tasarımı’na uygun olarak yapılır. Üretim aşamasından önceki Dijital Gülüş Tasarımı işlemi, hastanın prova sayısını azaltarak hem DentLab’ın hem de kliniğin ve hastanın zamanına büyük oranda katkı sağlamaktadır.


DentLab

DentLab olarak İSO 9001 Kalite Yönetim Sitemi belgesine sahibiz. Tüm süreçlerimizde İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’nin geniş kapsamlı ve ayrıntılı şartlarını uygulamayı hedef haline getirdik.

Tüm personellerimize İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi doğrultusunda her alanda eğitimler vererek kalite standardımızı üst düzeye çıkarmayı amaçladık. 

 


DentLab

DentLab, tüm işlerinde ister manuel ister dijital ölçü olsun 3D Printer ile tasarım yaparak hastanın yüzüne en orantılı tasarımı gerçekleştirmektedir. Bu sayede hekim ve hasta memnuniyetini net olarak sağlanmasını amaçlıyoruz. DentLab olarak müşterilerimizin iş süreçlerini kolaylaştırmanın yanında hata payından uzak işlemler için dijital ölçü alma ve ağız içi tarayıcı sistemler ile çalışıyoruz.

Dijital ölçü sayesinde hastada oluşan öğürme refleksini ortadan kaldırıyoruz. DentLab olarak dijital ölçü sayesinde hem sürenizi hem de maliyetinizi azaltıyoruz. Müşterilerimizin taleplerine yönelik kaliteli ürünler üretebilmemiz açısından DentLab tüm ağız içi tarayıcılardan ölçü kabul etmektedir.

 


DentLab

İletişim

Bizi Takip Edin


Bu web sitesinin tüm tasarımı ve tüm içerik DentLab'a aitdir. DentLab'ın yazılı ve açık izni olmaksızın bunların kullanımı halinde ilgililer hakkında 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca cezai ve hukuki yollara başvurulacaktır.